Tintapatronok
Az ORINK Infotech International Co.Ltd havonta 7 Millió tintapatront gyárt. Minden hónapban több új tintapatront mutatunk be , hogy a vásárlók és a felhasználók gondtalanul élvezhessék a csökkentett költségű de kiváló minőségű nyomtatás előnyeit.
Lézerkazetták
Az ORINK Infotech International Co.Ltd havi 100 000 db lézarkazettát gyárt vagy újít fel. Mivel a teljes gyártási folyamatot saját gyáregységeiben ellenőrzött körül-mények között felügyeli így a több száz modell magas megbízhatósággal rendelkezik.

Az Orinkról

Az ORINK HUNGARY KFT az ORINK nyomtatókellékek KIZÁRÓLAGOS importőre és nagykereskedője. Gyári képviseletként egyedülálló a magyarországi kellékpiacon, termékeink a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. Gyártás az ISO9001 és ISO14001 követelményrendszerében folyik. A magas minőség mellett a folyamatos innováció is jellemző. Egyedülállóan előnyös nyomtatási költségek mellett nagyon magas megbízhatósággal rendelkeznek a termékek.

TINTAPATRONOK

Az ORINK Infotech International Co.Ltd havonta 7 Millió tintapatront gyárt. Minden hónapban több új tintapatront mutatunk be , hogy a vásárlók és a felhasználók gondtalanul élvezhessék a csökkentett költségű de kiváló minőségű nyomtatás előnyeit. A nagy gyártói tapasztalat biztosítja , hogy a tintapatronok nyomtatási teljesítménye eléri vagy meghaladja az OEM gyártókét.

LÉZERKAZETTÁK

Az ORINK Infotech International Co.Ltd havi 100 000 db lézarkazettát gyárt vagy újít fel. Mivel a teljes gyártási folyamatot saját gyáregységeiben ellenőrzött körülmények között felügyeli így a több száz modell magas megbízhatósággal rendelkezik. A szigorú minőségellenőrzött anyagok és magas szakmai gyártási szakértelem mellett a felhasználók stabil és egyenletes minőséget várhatnak el a termékektől.